Jimmy Bubblegum


Jimmy Bubblegum е аркадно забавление за издухване на балон, така че издига Джими в небето, за да стреля по врага. Събирайте пари в брой и летете прекомерно в небето.
Малкото момче Джим наистина искаше да се изкачи в небето и да полети в него като птица. За това той реши да приложи дъвка за балончета. В забавлението на Джими Bubblegum вие ще помогнете на нашето момче в това приключение. Нашият индивид може да се види на дисплея пред вас. Той ще захапе дъвката и ще надуе голям балон. С негова помощ той ще се изтласква нагоре в небето, като скоростта му постепенно нараства. По маршрута на движение на нашия герой може да има различни джаджи, които той ще трябва да събира. Летящите птици ще изглеждат в небето доста често. Трябва да накарате своя герой да извършва маневри в небето и да се пази от сблъсъци с тях. Ако това се случи, топката ще се спука и вашият герой ще се разбие, падайки на земята.
Помогнете на нашия герой Джими да лети нагоре, колкото прекомерно и жизнеспособно, заедно със своята дъвка! Плувайте нагоре заедно с дъвката си и се опитайте да се държите далеч от гадни злодеи като птици и миещи мечки, докато ги стреляте с дъвка, за да ги повредите. Отдихът е доста труден, защото се подобрява.