Emily's Home Sweet Home


Добре дошли в играта Delicious Emily's Home Sweet Home, където отново срещате спътници за цял живот, Емили. Великолепна от доста време в бизнеса, тя работи дълго време в различни фондации, обслужвайки и занимавайки се с бистро с различни храни. По време на призванието на Емили в пее povstvrechat обожаван един, за да се свърже и е заченато дете Пейдж. Младата майка не напусна да работи, като се присъедини към грижа и работа за деца. Тя прозряла и отворила собствено бистро, но то претърпяло бедствие – избухнал пожар и сградата се разпаднала. Както и да е, шампионката не е свалена от лъковете си - това не е в нейния стил и отвори бистро отвън, за да донесе пари за поправки. Какво ще кажете да помогнем на амбициозна и целенасочена млада дама в играта Delicious Emily's Home Sweet Home. Вземете посетителите си и ги обслужете бързо, това зависи от размера на бакшиша. Бавно групата на Емили ще се включи, за да помогне с почистването, дори малкото момиченце всъщност ще иска да добави към сбора от denezhek за разстройването на новото бистро. Постепенно, стъпка по стъпка ще се развива набор от ястия и различни продукти, ще се опитвате да умело и незабавно задоволявате поръчките, за да придобиете три златни звезди. С получените пари можете да започнете корекции и едновременно с това да работите върху текущите работни обстоятелства и способности на шампиона. Играта Delicious Emily's Home Sweet Home се отличава с ясни ярки дизайни и интригуващи истории, няма просто да прилагате небрежно мигновени празници, значително по-завладяващо да изпълните работата, когато определени цели се приближават напред, те непрекъснато се изпълняват и вие добавяте към това. Играйте на всеки девайс: компютър, таблет, мобилен телефон. Ентусиастите на възпроизвеждането и финансовите стратегии ще бъдат повече от доволни от друга играчка, това събиране е особено прилично на основание, че основният човек, който познавате от доста време и ще продължите да висите здраво за нейния опит. Вашите предположения са изпълнени, играта е наистина страхотна, ще ви бъде трудно да се откъсна от нея.

Delicious Emily's Home Sweet Home е спокойна игра за хранене, в която трябва да помогнете на O'Malley да ремонтират тяхната фантастична къща. След радушно приет топло, няколко съседи откриват алтернативна природа. Продължава едно бурно време, в което Емили и Патрик трябва да надминат очакванията на всички, за да предотвратят отнемането на дома им. Къщата си е къща, но бихте ли могли по всяко време да им помогнете да я направят у дома?

Delicious Emily's Home Sweet Home е игра за използване на времето от известната серия Heavenly. Доставчикът на храна Емили е закупила друга къща в приятния квартал Снугфорд Слоупс. Това е голяма къща, но освен това е истински проект. Прашно и мръсно е и дори има гигантски огромен отвор в пода!

Като завършат задачите за осигуряване на храна, Емили и Патрик трябва да имат възможността да внесат достатъчно пари, за да започнат жизненоважните промени в дизайна. Независимо от това, с нови клиенти като майката на екстремни хеликоптери Шарън Степфорд, нищо няма да е просто.

Във всяко ниво на тази игра с храна трябва да се справите с обстановка за кетъринг, започвайки от прекрасната детска стая на Емили. Ще продадете всичко това от ребърца и сладкиши до лимонада и цветя. Обслужвайте клиентите си бързо, за да поставите допълнителни фокуси и да спечелите достатъчно пари, за да препроектирате дома на Емили. Между всяко ниво ще се разгръща част от историята.

За да обслужите клиент, изчакайте го да изпълни молбата си. Докоснете нещата, от които вашият клиент се нуждае. От време на време първо трябва да съберете нещата, например като берете цветя заедно, като съберете торта. С тези неща трябва да работите бързо и да направите всичко правилно подравнено, нещото ще се нулира.

По същия начин ще трябва да изпразните пунша в чаши и да изпечете ребра и пържола. Опитайте се да не оставяте тези неща да лежат много дълго време или ще се изпарят. Емили може да предаде много неща незабавно и при случай, че обслужвате различни клиенти наведнъж, ще получите повече съвети.