Burnin' Rubber 5 XS


Burnin 'Rubber 5 XS е игра с висока октанова битка. Първоначално използвайте всякакви средства. Независимо дали правите това като подобряване или поглъщане на вашите противници е за вас. Има богатство от превозни средства и повреждащи оръжия, които да се отворят, докато се биете през етапите.

Унищожете противниците си и пристигнете от началното място. В Burnin 'Rubber 5 ще разгледате избор от основни и незадължителни оръжия. Тези оръжия могат да бъдат от пистолети до самонасочващи се ракети и разрушителни мини. Използвайте ги, за да предизвикате объркване.

Докато бързате по пистата, разрушавайки противниците си, ще получите боеприпаси, поправки и помощ. Това е всичко друго, но не и игра, която трябва да се играе минималистично, тъй като има много актуализации през песните. Въздействайте непрекъснато на съперниците си и отприщвайте унищожението.

Всеки противник, който изведете с вашата 4-колесна машина за убийство, ще ви възнагради с награда от $ 1000, така че открийте комбинация от оръжия, която изговаря най-много сваляния и започнете да печелите тези пари!

Има дванадесет курса по Burnin Rubber 5 XS. Всяка песен се отваря, когато завършите нивото преди нея. Вие получавате възнаграждение и с нови превозни средства. С навлизането в играта превозните средства стават по-бързи, а противниците - по-силни.