Rocket Fest


Водете събиране на ракети и бомбардирайте вражеската база с Rocket Fest! Поръчайте ракетата по правилния път, използвайте цифровите шлюзове, за да дублирате и разширите номерата на оръжията си и пристигнете в базата с най-пълното струпване на ракети! Вземете няколко мисии два пъти, за да не оставите незавършена работа и върнете триумфа!

Днешната война не използва бойци, за да преследват противниковите сили; той използва ракети с дистанционно управление! В този конфликт вие сте начело. Нашата основна цел е да дублираме броя на нашите ракети, колкото се очаква, и да причиним най-големи щети на армейската инсталация на противника. Морето няма да ви попречи да унищожите всеки един от танковете! Вземете основната ракета и започнете да се движите! Плъзнете наляво и надясно, за да се пазите от препятствия и преминете през зелените портали. Тези входове увеличават вашите числа, докато червените ги намаляват. Губите всички ракети при случай, че попаднете на камък. Внимавайте и реагирайте бързо, за да стигнете до крайната цел. Опитайте се да не пропуснете поддръжниците на жълтия ремонт; те препроектират силата ви, разширявайки вредата, която нанасят вашите ракети. Получавате компенсация за успешна мисия; не забравяйте да преразгледате началните си детайли и да излезете на полето с допълнителни предимства.

Rocket Fest е страхотна аркадна и ракетна игра, пълна с взривове и разнообразие, в която трябва да съберете подходящ брой ракети, за да убиете остров в морето, пълен с вражески танкове и атомни оръжия.

Опитайте се да не позволите на нито една от ракетите по пътя да избяга от ръцете ви, тъй като основна грешка ще ви попречи да спечелите последния триумф. Поддържайте рефлексите си остри, движете се безупречно от едната страна на сцената до другата, избягвайте препятствията и летете над безкрайно море, пълно с амуниции. Изживейте го в нова вселена от точка по точка и брилянтни илюстрации!