Hexagon Fall


Опитайте се да задържите шестоъгълника на върха на квадратите, доколкото е възможно, докато премахвате блокове отгоре. Равновесете формата в горната част, като премахнете много квадратчета. Когато шестоъгълникът се срине от ръба, той е свършен за вас! Колкото повече квадрати премахнете, толкова по -висок ще бъде вашият резултат.

Hexagon Fall тества основните ви способности, като заличавате квадратите по перфектен начин, за да запазите шестоъгълника да пада, без да се срине от върха на квадратите. Изтрийте квадратите, за да свалите шестоъгълника, но го поддържайте регулиран. При случай, че се срине от върха, той е завършен. Снимайте необичайните квадратчета в идеалната секунда за допълнителни награди.

В играта Hexagon Fall ще отидем в математическия свят и ще помогнем на многогранника в неговите начинания. Той ще остане на сцената, която се състои от куп квадратчета. Всички те имат определени тонове. Вашето начинание е да намалите многогранника си. За да направите това, трябва да премахнете всички възпиращи фактори по пътя му. Търсете куп обекти с подобно засенчване и щракнете върху тях с мишка. Те ще изчезнат от екрана и ще получите фокуси за това. От време на време ще получавате бомби. Докосвайки ги, ще направите взрив и те ще заличат много неща в едно действие.