Rally Point 5


Тествайте колко добре карате на скандални писти! Rally Point 5 ви превежда през пустинята, снега и дивата природа в ослепителни 3D илюстрации. Изберете вашето превозно средство номер едно и се състезавайте в посока към крайната цел.

Rally Point 5 е невероятна игра с 3D илюстрации, която ви предлага шанса да управлявате различни превозни средства за игри и да участвате в предварителните състезания. Квинтесенцията на играта е да подобрите вашите шофьорски способности и да постигнете най-бързото време във всяко едно от състезанията. Трябва да преодолеете много остри завои, в които наистина искате да свалите газта до основа, а на прави сегменти можете да натиснете педала на газта до пода. Използвайте нитрочасти за да не прегреете двигателя!

По този начин в играта се доближавате до сбор от 9 уникални нива и 9 превозни средства, които можете да отворите по време на играта. Първо наистина искате да покажете приличен резултат във всяко едно от трите състезания, които ще се случат в три области: пустиня, сняг и пустиня. Преди началото на състезанието трябва точно да изберете вида на вашето превозно средство. За пресечена територия искате джип SUV, а за равна писта е по-добре да вземете бърза кола. За да отворите всички превозни средства, наистина искате да завършите състезанието на всяко от превозните средства, без значение какъв е техният вид.

Скочете на шофьорското място на вашето кално превозно средство, предназначено да изследва най-трудните териториални писти. Карайте напред възможно най-бързо и ускорете автомобила си с нитро! Бихте ли могли да спечелите във всеки момент? Като се имат предвид всички неща, за това трябва да бързате към крайната цел по-бързо от различни състезатели и да победите последствията от най-опитните рали аса. Подгответе се за истинско каране.