Whack the Dummy


Хакнете бутафорния е най-лудият приятел на Ragdoll победи ги игра на планетата! Изтеглете най-добрата безплатна игра за борба с облекчаване на натиска и извадете досадата си при катастрофа, Вашият нов интелигентен приятел!

Имахте ужасен ден?

Искате ли да победите началника?

Трябва да пуснете пара?

Удар, шамар, хвърляне, намушкване, стрелба, разбиване, замразяване и експлозия на трясък на малки парчета и се чувствайте като безмилостна сила! Не се стресирайте обаче, той е модел с инцидент с големи размери ... За него беше предназначен!

Готов за стрелба!

Милостив, имате нужда от огнестрелно оръжие? Имаме ги всички. Оръжия, SMG, щурмови пушки и значително повече! Вземете обектива в полезрението си и го оставете да се разкъса! В случай, че харесвате блестящи неща, които се измъкват изведнъж, в този момент погледнете златния пустинен ястреб за прекалено забавно въздействие!

Взрив разтърси стаята!

Оръжията не са вашето нещо? Имате нужда от нещо малко по-силно, което да опакова БАНГ? Вземете в ръцете си снаряди, тръбни бомби, цистерни с пропан и значително по-голям магазин за оръжия от военен клас!

Време е да стигнете до средна възраст!

Бързайте в битка и издавайте мощен призив за оръжие, докато размахвате своя надежден остър ръб! Вземете Katana и намалете подхода си за триумф или CRUSH катастрофа с новаторската бойна брадвичка!

Шантаво и брилянтно!

Имате нужда от нещо по-забавно? Донякъде необичайно или направо безсмислено? Погледнете снежната топка и посъветвайте катастрофата да изстине! Или от друга страна направете палаво заклинание с пръчката за мълния!

Направете свой собствен партньор!

Съберете странни и страхотни ансамбли, за да обличате катастрофата и да модифицирате вашия личен най-близък спътник!