Yummy Churros Ice Cream


Yummy Churros Ice Cream е интригуваща игра за готвене, за да направите свои собствени churros, пълни със замразено кисело мляко.

Преминете през всяка прогресия в заданието, за да направите вашето небесно замразено кисело мляко. Изберете своя вкус №1 и завършете, това е всичко друго, но не и комбинация от сиропи и гарнитури. Завършете списъка си с работа и отворете постижения.

Влезте в кухнята в тази ароматна игра за готвене! Започнете с формула и продължете да координирате с всяко едно от нейните фиксиращи елементи до върховите криволичещи контури. Играйте на миниигри, докато продължавате да правите възхитителни чурота, като например фиксиране в купата си, разбиване на яйцето в идеалната секунда и значително повече.

Yummy Churros Ice Cream е игра за готвене, в която измисляте как да направите най-вкусните ценители замразени кисели млека. Започнете, като изберете правилните фиксатори и кухненски инструменти. Докато настройвате нападателя, запомнете заявката за фиксирането, за да го извършите без грешки. Фокусирайте се, когато готвите чуррото всички заедно, да не ги консумирате. Последната част е дизайн: Изберете от различни видове замразено кисело мляко, фиксиращи продукти, сиропи, натурални продукти и сладкарски изделия. Подивей.

Лятото дойде и климатът е изключително задушаващ навън. Млада дама на име Yummi избра да направи ароматно замразено кисело мляко за себе си и своите спътници. Вие в играта Yummy Churros Ice Cream ще й помогнете в това. Преди вас на екрана ще видите кухненската стая. В средата ще има маса, на която ще има различни ястия и храна. Трябва да започнете да правите замразено кисело мляко. В случай, че имате някакви проблеми в играта, има помощ. Тя ще ви покаже в каква последователност трябва да вземете и да смесите продукти според формулата на замразено кисело мляко. В момента, в който го готвите, можете да го залеете с ароматна сладка сметана и да украсите с различни дизайни.