Neon Biker


Neon Biker е изключителна и забавна сценична игра, която се присъединява към текущото взаимодействие на сцената, заедно с каскадьор с мотоциклет. Трябва да насочвате велосипеда си през всяко изравняване и да изпълнявате трикове, отскачания и измами. Използвайте левия натискащ бутон на мишката, за да ускорите и когато отскачате, задръжте левия щракващ бутон на мишката, за да извършите прекрасни обрати.

Трябва внимателно да ускорите скоростта си и да се опитате да се въздържате от разбиване. В случай, че обърнете много от вас, ще се приземите неумело и ще заличите велосипеда си. Използвайки скъпоценните камъни, които събирате, можете да си купите множество невероятни мотоциклети, които да използвате, като преминете от основен мотор до епичен супер велосипед. Продължаващото взаимодействие е забавно и тествано, а илюстрациите са основни, колкото и да са готини. Започнете да бързате днес и да подскачате с неоновия си велосипед.

Направете пробод в изпълнението на страхотни трикове в прекрасната неонова вселена на навика Neon Biker. Карайте и отскачайте през изумителните нива и покажете търсача на тръпки във вас с вашите безумни трикове! Вземете капачката си и не откъсвайте очи от блестящата писта! Всъщност дори незначителна грешка може да превърне това ярко шоу в голям провал.

Neon Biker подчертава 40 различни нива, всяко с един по рода си план, който да предизвика вашата мобилност. Подскачайте през етапите и плавайте над дупките, докато показвате своите трикове. Вашата цел е да завършите всяко ниво с най-забележителния резултат, който можете да получите, като изпълнявате трикове и пилотажни изложби в средата на въздуха, без да разбивате и предавате. Можете да решите да играете през 40 нива или да играете безгранично ниво, за да осъзнаете колко далеч можете да направите, без да продължавате. На всяко ниво ще видите лилави бижута, които можете да съберете. Това са парите, които можете да използвате, за да отворите и вземете един от 8 -те отличителни достъпни модела велосипеди. Можете да придобиете до лимит от три звезди към финала на всяко ниво в зависимост от резултата от времето. Завършването на всяко ниво възможно най -бързо ви дава три звезди, но това не е проста работа. Нивата рядко включват основни песни. По -често, отколкото не, трябва да сте внимателни със скоростта си, докато се опитвате да прескачате от един етап на друг. Част от повърхностите ще се движат, когато кацнете върху тях, така че внимавайте дейността си внимателно или ще се сринете до смъртта си. Можете да се справите с вашия велосипед без никакви проблеми. Стискането на левия бутон на мишката ще ускори велосипеда. Стискането на левия бутон на мишката, докато велосипедът ви е във въздуха, ще ви накара да изпълните каскади. Фокусирайте се върху сцената, на която скачате, докато играете трик. При случай, че не пристигнете на колелата си, ще се разбиете и ще ритате кофата.

В нашия асортимент имаме много други изпълнени с активност штрих игри. Обичате ли да карате в неонов свят? След това, в този момент, не забравяйте да проверите нашата известна игра за преследване на превозни средства, Neon Race!