Mahjong Alchemy


Mahjong Alchemy е плочка, координираща игра с тема за спекулативна химия. Станете химик на плочки и разрешете специалните загадки на играта. Ще трябва да уредите товара, преди да изтече времето, така че се уверете, че сте остър решаващ гатанка!

Mahjong Alchemy е идеален за поклонници на пасианси Mahjong. Съществува умопомрачителна комбинация от плочки, с които трябва да се справите, преди да изтече часовникът.

Независимо от часовника, Mahjong Alchemy все още е много спокойна игра. Няма музика, която да възпрепятства мозъка ви с критично мислене, а 15 минути за всеки рунд са прилична продължителност за време на игра, в което се наслаждавате на отстъпка от живота.

В случай, че не сте доволни от набора от плочки, който сте получили, можете да докоснете „договаряне на нов набор от плочки“. В този момент играта ще подобри плочките в друга подредба.

В случай, че сте нов в Mahjong, основната причина за играта е основна. Съчетайте две подобни плочки, за да ги премахнете. Колкото и дълго да не може да има различни плочки по начина, трябва да имате възможност да. Несигурната част е откриване на подобни плочки сред различни плочки със сравним външен вид. Изглежда невероятно.