Fruit Connect 2


С Fruit Connect 2, едно ново и сочно изживяване на сътрудник 2 ви държи здраво! С богатия си асортимент от плочки с органични продукти и ограничението във времето, включващи нива на тестване, няма да имате възможност да напуснете екрана за доста дълго време за забавление! Трябва ви само мишката и вашата солидна концентрация, за да видите подобни примери и да ги съчетаете. Затова поставете за себе си плоча с органични продукти и оставете това изживяване да започне!

Независимо дали сте естествен продукт любима като нас или не, никой не може да се противопостави на тези вкусни нови сортове храни, които ще видите на екрана! По този начин имаме предупреждение, което трябва да направите. Настройте си естествена плоча с продукти, преди да започнете играта, тъй като не бихте имали никакво желание да отскачате на екрана при всички неща. В този опит 2, вашата цел е да свържете две едни и същи плочки, докато изчистите цялата дъска и завършите нивото. И все пак, за да се направи такова, не трябва да има плочки в средата и във всеки случай единият ъгъл от тях трябва да бъде освободен. Докато продължавате в играта, асортиментът от естествени продукти заедно с номерата на плочките ще се разширява. Друг тест е по-бързото изтичане на часовника! По този начин трябва да бързате да откривате мачовете. Можете да рестартирате сегашното си ниво или да прекъснете по всяко време, от което се нуждаете. Очевидно, когато спрете играта, няма да имате право да виждате дъската! Не ни пука за злодеи! В момента, най-добър късмет и страхотно прекарване на играта!

Fruit Connect 2 е маджонг игра с интерфейс с храни, отглеждани от земята. Играчите трябва да се опитат да изчистят цялостните плочки, като проследят координацията с набори. Независимо от това, не всички плочки на дъската могат да се играят бързо. Плочките трябва да се консолидират, като се има предвид, че те са свободни във всеки случай от едната страна. Също така, линията, която минава между две неразличими плочки, за да ги свърже, не може да премине през някои други плочки и може да отнеме само два завъртания от деветдесет градуса.

Fruit Connect 2 енергизираща игра и създава памет и възприятие. Примерният маджонг обаче не е интригуващ за младежите, тъй като те не разбират китайски иероглифи. Биологичните продукти обаче се обожават от всеки от младежите. Така че търсенето на комплекти снимки със снимки на нови и приятни храни, отглеждани от земята, ще бъде изключително енергизиращо. За да подготви бързата реакция, играта идва наведнъж.

Листните храни са възхитителни. Освен това са смайващо приятни за координация в тази преносима игра. Свържете заедно доматите, ананасите и други, за да ги детонирате!