Delicious Emily`s New Beginning


Емили току-що роди най-запомнящото се дете, но въпреки това тя е главният гурме експерт в изключително известен ресторант и не може просто да си остане вкъщи. Пригответе се да обслужвате клиентите си възможно най-бързо, без да ги карате да висят здраво за много дълго време, поддържайте заведението чисто и не позволявайте на младежа да излети.

Тази дама трябва да се върне към динамичния си трудов живот след период на отпуск по майчинство. Заедно с по-добрата си половинка тя избра да отвори бистро. Помогнете й да се договори с всеки един от клиентите и многобройните задачи. Това ще бъде невероятна глупост и несъмнено ще разберете как да направите превъзходен бизнес.

Надпреварата в света на бизнеса е взривяваща и е брутална, особено за малките деца, но Емили не беше възпряна и в нашата игра Delicious Emily`s New Beginning вие й помагате да подреди работата в тяхното собствено, наскоро отворено бистро. Младата дама наскоро стана майка и расте очарователно дете Пейлд, но не се нуждае от превъзходство у дома, още повече, че шансът на прилична цена да закупи помещенията, а младата майка отдавна копнееше собственото им бистро, й беше писнало да се занимава с експерта и да обръща внимание на огромни обвинения. Малкото момиче не пречи да приеме професия майка, Емили ще консолидира бизнеса и детството на детето, а половинката й Патрик ще помага, когато не е зает с работа. В играта Delicious Emily`s New Beginning ще поемете изцяло контрола върху асоциацията на новата фондация. Клиентите не трябва да се чувстват лишени от внимание, незабавно да обслужват всеки гост, осигурявайки щедър бакшиш, да имат възможност и енергия да накарат детето Пейдж, което се опитва да се плъзне на земята в своя ъгъл. Големи ползи ще разширят обхвата на курсовете, по-нататъшно развитие на покупката в бистро, нови седалки и маси, по-съвременна печка за приготвяне на топли вечери, за да покажат нови възможности на Емили и да наемат допълнителни специалисти за почистване на маси за гости на господаря t намаляване на съответствието Работна зона. Непрекъснато попълвайте артикули, добавяйте нови администрации: предлагане на цветя. Направете удар на всяко ниво, за да получите резултата, за да получите трите златни звезди. Играта Delicious Emily`s New Begining Тъй като това е финансова процедура, вие всъщност ще искате да покажете какво може да направи като способен директор в администрацията на виртуално бистро. В случай, че можете да го направите, има доверие, че по-късно истината за вашия бизнес ще процъфтява. Ярка игра с интригуващ сюжет, ще ви бъде трудно да се откъснете от нея, но това не е задължително, в светлината на факта, че сега можете да играете на всеки мобилен телефон: вашия таблет, мобилен телефон, мобилен телефон, където възможно е да влезете в мрежата.