Papa’s Pancakeria


Работете в заведение за ястия с Купър и Разумност! Приемайте поръчки от гладни клиенти и посетете станцията за барбекю. Гответе горещи сладки с нов играч и променяйте всяка заявка в станцията за формуляри. Подредете палачинките заедно, добавете фиксатори и обслужвайте клиентите си.

Papa’s Pancakeria е спокойна игра за хранене, в която приготвяте ядки на барбекю и ги сервирате с възхитителни гарнитури на клиентите. Играйте мини игри и актуализирайте магазина, докато напредвате. Разберете как да направите идеални горещи сладкиши, докато разбърквате различни поръчки без миг забавяне.

Татко Луи е хванал вашата котка и го е включил като метод, за да ви привлече във фермата си за птици. В момента, в който се появите, за да възстановите вашата котка, той ви ограничава до пренебрегвано робство в добре познатата му Pancakeria. Макар и в началото да се противопоставяте, вие не след дълго намирате удовлетворение от изравняването на способностите си в пистите като протеже на татко.

Толкова е страхотно, че можете да приготвите ябълки на барбекю. Като дубльор на несравнимия татко Луи, вие скоро ще разберете как да печете топъл сладкиш на барбекю до идеалното ниво, с крехка твърдост отвън и мекота отвътре. Следвайте помощника на барбекюто и използвайте бързата смяна напред, за да поставите печката на ускорена скорост.

Просто един умствен случай изяжда горещите си торти обикновени и имайки предвид, че със сигурност ще получите няколко странни предложения, работещи в Papa’s Pancakeria, повечето клиенти се навеждат към своите палачинки с ароматни добавки. Можете да добавите пръски, банани, сиропи, боровинки - всяко едно от най-възхитителните неща, за да придадете вкус на вашите клиенти.

След всяка дневна смяна ще получите 3 възможности в една от различните мини игри. Може да играете Pizza Pachinko или доста глупави малки игри. Ако приемем, че надделеете на теста, ще бъдете компенсирани с нещо, което да ви помогне в играта. Можете също така да използвате вашите съвети, за да закупите нови неща за заведението.

Украсяването на неща като маси и банери помага за по-нататъшното развитие на клиента, задържайки времето, докато преминаването към хардуера може да направи процеса на приготвяне на храна по-прост и бърз. В крайна сметка етажът на магазина ще бъде напълно оборудван с нови мебели, подови настилки, стени - всеки един от екстравагантните аксесоари. Първо обаче трябва да ги придобиете!