Jump and Splat


Тъй като трябва да гарантираме, че никога няма да се изтощите тук, ние управленската група на сайта се опитваме да ви дадем възможност да играете наистина уникални игри и този нов Jump and Splat ще бъде изключително забавна и завладяваща игра, тъй като наистина ще играете с топка и наистина скок и пръскане, точно както заглавието на играта ви разкрива, че ще го направите.

Така че ние ще ви разкрием повече за вашата централна цел в тази нова игра за капацитет за скок и изпръскване, така че вашият герой ще бъде топка, както ви посъветвахме и вие, а основната ви цел е да контролирате топката и да стигнете доста далеч, в светлината на факта, че тук има много висящи нива. Топката ще скочи нагоре и самотната секунда, когато топката ще се пръсне надолу, както заглавието ви съветва също, това е точката, в която натискате мишката.

Така че, за да излезете отвъд това, което мнозина биха сметнали за възможно, трябва да помогнете на малката топка да скочи на сцените на hte, тъй като това е най-добрият начин за придвижване напред, като скачате и пристигате на етапите, които са в транзит, и след това получавате енергия за още един скок . Тъй като ще видите, че моментите, които изпръсквате, са жизненоважни в светлината на факта, че когато натиснете бутона на мишката, топката ще се разпръсне надолу и трябва да пристигнете на един от етапите, тъй като ако кацнете на пода , пачицата засенчване ще се смаже и ще загубите нивото и ще се свържете, за да започнете отново.

Ще видите, че топката допълнително ще се разпръсне, в случай че не натиснете бутона на мишката, но това ще отнеме повече време и очевидно има възможност за цял живот, че няма да кацнете на правилното място. Не е необходимо да се свързвате с всички platofrms с мотива, че най-важното в тази нова игра за капацитет за скок и изпръскване е да не докосвате истинския под, тъй като тогава ще загубите и трябва да завършите тази игра с капацитет. Най-добър късмет!