Mahjong Connect


Mahjong Connect е безплатна игра за координация на плочки с пъзел игра. Идеално е, ако имате нужда от малко време за игра или интелектуално завладяващ тест. Просто свържете комплекти, съседни един на друг и на външния ръб на товара, преди да изтече времето! 

За да завършите дъска Mahjong Connect, трябва да премахнете всяка една от плочките. Можете да изтриете плочки, като забележите комплекти и почукате върху тях, или прилежащи, или около външните ръбове на дъската. Трябва да направите това, преди да изтече часовникът в основата.

В случай, че сте останали по всяко време, можете да използвате една от петте си достъпни улики, за да ви насочи по правилния начин. Има общо 12 степени на неприятности, които трябва да се играят.

Mahjong Connect е пасианс, което означава, че е предназначен да се играе изпълнение. Пасиансът Mahjong е изцяло уникален за конвенционалната китайска игра Mahjong, но използва подобни обичайни снимки на плочки. Съществуват многобройни разновидности на пасианса Mahjong, някои включват пренареждане на плочки, а други плочки с "коз", които предлагат изключителни възможности извън обичайната игра.