Moto X3M 4 Winter


Moto X3M 4 Winter е четвъртата предварителна игра на мотоциклети в навика, която формира Moto X3M. В тази част на Moto X3M ще се приключите през мразовита улица, заредена с над 15 нови нива. Правете каскади, чупете рекорди и ценете гледката в тази изпръскана с гориво зимна чудеса!

За да играете Moto X3M 4 Winter, използвайте болтовите клавиши за ускоряване и спиране. Карайте вашия трик велосипед през прогресия на наклони, кръгове и закъснения. Измервайте времето за обръщане и удряйте 0,5 секунди от опита си при всяко обръщане. Опитайте се да не се сблъскате с най-много звезди. В случай, че се сринете, можете без голямо разтягане да рестартирате пистата, използвайки болта в горния ляв ъгъл на екрана.

Колкото по-бързо завършите песен, толкова повече звезди ще получите. След това ще можете да използвате тези звезди за закупуване на нови мотоциклети.

В Moto X3M 4: Зима, ударете студените улици и застрелете вашите зашеметяващи мотоциклетни способности чрез различни нива на тестване. Обичайните мотоциклетисти предпочитат сигурността на стандартните улици, но това всъщност изобщо не звучи забавно. Сложете си капачката и се подгответе да приемете рисковете от вълнуващите песни. Бихте ли могли да завършите играта, без да получите драскотина, и да демонстрирате способностите си?

Градът се подготвя за по-студеното време на годината празник и вие ще дадете най-голямото забавление на жителите. Между хладните покриви и проектираните пътища се крие трудната улица. Качете се на мотора си и заслепете всички с вълнуващите си трикове. Вашата цел в тази игра е да завършите всяко ниво в най-краткия възможен срок, за да набавите всяка една от трите звезди. Изпълнението на такива трикове вероятно е наистина трудно, в действителност, но в тази игра е много просто. Можете да използвате болтовите клавиши, за да контролирате героя си. Ключовете с всички болтове се използват отделно за ускоряване и забавяне. Можете да използвате левия и десния болтови клавиши, за да изпълнявате трикове и да балансирате мотоциклета си, докато сте забележими наоколо. Към финала на всяко ниво можете да получите до 3 звезди, разчитайки колко бързо завършите курса. Можете да използвате тези звезди, за да отворите 2 различни автомобила. Проверете колко време прекарвате на всяко ниво, като погледнете към часовника, разположен в най-високата точка на екрана.