Mahjong Big


Започнете вашето посещение на маджонг с „Mahjong Big“ и станете владетел на маджонг в най-известната китайска игра.

Играйте Mahjong Big, най-добрата и страхотна игра Majong някога! С повече от 4 000 нива и забавни илюстрации, тази игра маджонг е основно изключителна сред другите игри за 2020 г. Започнете вашето посещение в маджонг с „Mahjong Big“ и станете господар на маджонг в най-известната китайска игра.

Можете да играете Mahjong Big с различни плочки (образцови, уникални, ориенталски, същества, риби, панди, математически структури, емотикони ...) и различни фондации (спокойни, образцови, футболно игрище, дъга, цвят ...). Има толкова безброй нива, които можете да играете и да завършите в тази изключителна игра маджонг, че можете да играете за безкрайност.

Вашата цел в този епичен маджонг е да съберете какъвто и да е брой звезди, както би било разумно на всяко ниво. Печелите 1 звезда при изключен шанс да завършите нивото, последваща звезда при изключен шанс, че не използвате подсказки, и трета звезда при изключен шанс да завършите нивото за ограничен период от време.

Може също да се наложи да играете ден за ден майгонг предизвикателство ниво, за да съберете повече звезди, злато и скъпоценни камъни.

Готови ли сте да свържете плочките? Имате ли майгонг треска? Играйте сега и станете моджанг асо в тази игра със златни загадки.