Deer Hunter


В тази интернет игра вие хващате огнестрелно оръжие и вашата основна цел е да екзекутирате всички елени в гората. Вие сте тракер в тази 3D игра за проследяване. В случай, че разберете как да завършите мисията, ще получите резултат. Зависи колко ефективно ще бъдете. Така че влезте директно в него и покажете на всички какво имате.

Deer Hunter е безплатна 3D игра за преследване от Silvergames.com, която можете да играете в мрежата и за нищо. Това е идеална възможност да излезете на поле, заредено с елени, и да упражните своите експертни способности на стрелеца. Вероятно ще изстреляте конкретна мярка от цели. Когато стреляте с пушката си, елените ще започнат да бягат.

Така че трябва да извършите изключително точни изстрели, за да ги ударите, преди да избягат. Не прахосвайте никакви снаряди и изпълнете заданието си възможно най-бързо, за да придобиете златна украса на всяко ниво. Можете ли да разберете как да завършите всяка мисия? Станете голям тракер и експертизирайте пушката си като професионалист. Забъркайте се с Deer Hunter, най-добрата уеб базирана игра за преследване!