Glow Hockey HD


Glow Hockey HD е най-страхотният и прекрасен подход за игра на хокей на маса. Дъската е блестяща и светеща, а контролите са изключителни и забавни. Накрая, това е най-идеалният подход за оценяване на серия хокей на маса. Просто бъдете настроени да се всмуквате в светлината на факта, че тя обикновено води до пристрастяване.

Външният вид и усещане на тази игра е нещото, което я прави толкова необикновена и приятна за игра. Изглежда като нещо от научно-фантастичен филм и звуците са сходни по подобие на забележителностите.

Контролирайте хокейното гребло и удряйте движещата се шайба, за да отбележите противника си. Бъдете бързи, но не бъдете прекалено трудни. Простото потупване на шайбата деликатно е от време на време всичко, от което се нуждаете. Продължавайте и внимавайте за целта си, за да не бъдете отбелязани.

Тази игра е приемлива както за компютър, така и за мобилни телефони. Използвайте мишката, когато играете на компютър и натиснете и плъзнете пръста си по екрана, когато играете на телефон или таблет.

В момента, в който играта е подготвена, просто натиснете бутона за игра на началния екран и след това изберете няколко играчи и мачът ще започне.