Gas Station Car Parking


Създадена с ентусиасти от разумно шофиране и истински срещи с превозни средства като основна грижа, бензиностанцията предлага интересен шанс да тествате способностите си за шофиране в много зареждащи превозни средства! Асортиментът е ситуацията тук, тъй като превозните средства се различават по всякакъв начин и все пак - още по-критично - в своята изложба и начина, по който се справят!

Седнете на шофьорското място на надежден седан, който след няколко мисии ще превключите на пъргав 4х4! Опитайте се да не се свързвате прекалено много - новите мисии и трудности идват бързо и ядосано, не ви оставят много идеална възможност да станете прекалено сигурни или - още по-критично - изтощени.

Ще изпробвате тези великолепни превозни средства и ще покажете копнежа си за скорост в разнообразна, енергизираща зона. Направете всичко необходимо, за да не инвестирате прекомерно количество енергия, надничаща през прозореца! Трябва да внимавате и да сте наясно с трафика и различните препятствия, които могат да ви задържат. В случай, че не сте, може да стигнете до инцидент!

Освен че шофирате, ще постигнете и други различни и зареждащи задачи. Как бихте могли да се справите с насочването на смяната на превозното средство със значително свързано ремарке? Можете ли да поберете дълъг, тежък, неудобен транспорт на тънки паркоместа в ъглов магазин? Имате ли неща, които да помогнат на различни шофьори, които се нуждаят от помощ?

Да бъдеш защитен е почти толкова важно, колкото и да караш бързо тук! В случай, че катастрофирате, няма да имате възможност да завършите работата си и да набавите наградите си. Те са важни за вашия напредък. С пари, придобити за завършване на работата навреме, всъщност ще искате да закупите допълнителни превозни средства и да откриете нови трудности. Очевидно колкото по-бързо постигнете начинанието си, толкова по-високи са наградите.

Трябва да наблюдавате скоростта и сигурността, за да се покажете при вашата цел по график и без драскотина. Това е всичко, но не и състезание, но времето със сигурност е фактор. Опитайте се да не полудеете и със сигурност ще проследите правилното равновесие. Влезте в града и започнете да шофирате в този момент!

В часа на нужда ще имате възможност да използвате допълнителни намерения, които да ви помогнат. В случай, че катастрофирате, можете да превъртите времето назад, за да ви спести от повторно препрограмиране на целия курс без предварителна подготовка. По този начин можете да оцените разумното шофиране, което играта трябва да доведе до масата, без да преигравате нивата отново и отново!

Влезте в нашата бензиностанция и я оставете да ви изуми и зареди с енергия! Открийте по-добри подходи за шофиране и харесване, удивлявайки превозните средства в тяхното великолепие!