Carwarz.io


Carwarz.io е аркадна бързаща игра за координиране на смъртта, при която няколко шофьори се опитват да разпрашат всички други превозни средства, като се сблъскат един с друг. Включително съвременни 3D илюстрации, естествен контрол и невероятна музика, това заглавие се откроява сред огромен брой конвенционални шофьорски игри поради своята безпроблемност и изключителна оценка на отклонението.

Всяка игра на Carwarz io започва с избора на вашето превозно средство - някои са малко по-трудни, други са по-бързи и в някои случаи разликите са просто възстановителни. Изберете превозно средство, което харесвате, и се присъединете към работник, където можете да се изправите срещу различни клиенти. Всяко превозно средство има бар за благосъстояние над него. Забиването премахва част от него, докато се сблъскате с препятствие (като разделител), предполага известно бързо преминаване.

Много хора играят Carwarz.io онлайн в случаен момент, така че намирането на игра няма да е проблем. Всички неща, които се считат за оставане в състезанието и победа, отново могат да бъдат наистина изпитателни: полето обикновено е малко, така че избягването на катастрофи и ефективното придвижване не е просто нещо. В случай, че току-що сте влезли в Carwarz io, пуснете го във всеки случай няколко пъти, за да разберете механиката - колкото по-скоро направите това, толкова по-добро ще бъде вашето изживяване. Най-добър късмет!