Unicorn Chef Design Cake


Изберете формула и проследете с нейните насоки, докато затопляте сладка торта според вашите лични предпочитания. Тортите могат да се ремонтират с различни нюанси на кексово брашно. Щракнете и плъзнете устройствата за смесване, за да смесите удара си. Изпразнете удара си в тиган и забележете съда в печката. Задайте период и температура и продължете да изграждате своя магнум опус!

Може ли да искате да разберете как да приготвите свои собствени архитетни десерти? Играйте играта Unicorn Chef Design Cake и преминете през целия цикъл. Направете основата, разбийте сметаната, добавете слоеве и подобрете сладкото си. Какъв брой специални смеси от вкусни лакомства бихте могли да приготвите?

В Kevin Games има много приятни заглавия, но това ви показва нещо ценно. Ще видите всяка прогресия на приготвянето на торта и ще изиграете дейностите сами. Кой знае, евентуално след изиграването на това ще възпроизведете резултата, като се вземат предвид всички неща.

Виждайки дизайна и интерактивността на настоящото заглавие, бихте предположили, че това трябва да струва скъпо. Шокиращо, това е напълно безплатно за всеки да го оцени. Що се отнася до ученето чрез игра, тази игра на млада дама е наистина изключителна. Направете сладкото си от самото начало, променете го и запазете резултата. Започнете с бране на вида торта, който може да искате да направите. Добавете брашно, мляко, яйца и различни фиксиращи елементи. Изберете оцветителите и бонбоните, за да накарате вашето творение да стърчи.

В случай, че търсите мотивация, отидете на бърза игра Unicorn Chef Design Cake в мрежата. Подготовката никога повече няма да изглежда обезпокоителна и бързо ще доминирате над тази способност. На какво прилича перфектната торта?

Еднорог на име Том живее в изумителен мистериозен свят. Нашият герой е влюбен в готвенето и има практически опит в печените изделия. Един ден той отвори собствен магазин за сладкиши. В играта Unicorn Chef Design Cake ще му помогнете да се грижи за работата си. Към началото на играта тортите ще се покажат пред вас като снимки, които нашият светец може да сготви. Щракнете върху един от тях. От този момент нататък ще приключите в кухнята. Преди вас на екрана ще видите таблица, на която ще бъдат намерени хранителни продукти и различни изделия за готвене и различни украшения. Преди всичко трябва да манипулирате тестото и след това да загреете тортите в печката. В момента, в който се приготвя основата на тортата, ще я благословите с различни кремове и дори можете да сложите пълнежа. От този момент нататък, използвайки уникални изящни изящни подстригвания, можете да подобрите тортата и да й придадете прекрасен вид.