Bubble Witch Shooter Magical


Bubble Witch Shooter Magical is Saga Омагьосана игра-пъзел с въздушен джоб от производителите на Candy Crush Saga.

Най-пресната игра в добре познатата аранжировка Bubble Witch. Вещицата Стела се завърна и тя се нуждае от вашата помощ, за да смаже Уилбър в това енергично изживяване, засягащо загадката! Уилбър може да изглежда очарователен, но въпреки това е натоварен с мистично недоумение! Пътувайте по домейните, взривявайки колкото се може повече въздушни джобове, колкото можете в тази пъзел игра за стрелба с въздушен джоб.

Помогнете на Стела, Неро и Виолет да възстановят част от домейна, като се съгласувате с покачвания с новата насочваща линия, която позволява на вас и Стела да въздействате и да летите с мистериозна точност! Решете загадките, за да се присъедините отново към привиденията, спасете совите и спасете значителния пикселен суверен в това опасно изживяване със стрелба с въздушен джоб. Правете магии и катализатори с Nero и простреляйте пътя си през тези допълнителни интензивни нива, за да сте наясно с палавия Уилбър!

Въздействие! Стела трябва да възстанови дома си с цялата благодарност към коварния Уилбър. Фокусирайте се и преминете през нивата, за да проследите очарователния звезден прах, който Стела трябва да обнови, модифицира и оформи стила на новия си дом!

Самотният въздушен джобен стрелец, от който се нуждаете във всеки един момент! Вземете тази извънземна Сага сами или летете с придружители, спукайте им въздушния джоб, като поставите изцяло нов висок резултат.