TrollFace Quest Horror 1


В TrollFace Quest: Horror 1 небето затъмнява и неприятните зверове започват да се носят в сенките. Всъщност можете да изпробвате мозъка си срещу скандалния шегобиец, TrollFace. Във всеки случай, този път той избра различни животни! Точно ли е да се каже, че сте готови да победите този комик в собствената му игра?

С настъпването на страховития сезон TrollFace уреди тест за вас. В случай, че сте готови да се изправите срещу ужасни герои, щракнете върху бутона за възпроизвеждане в основното меню, за да започнете тази вълнуваща екскурзия. Всъщност като различни кръгове от подреждането, вашата цел в тази игра е да докоснете правилните статии на всяко ниво, за да се справите с гатанките. Можете да използвате мишката, за да играете тази игра. Има 16 различни нива, които можете да играете. Само началното ниво е достъпно, когато започнете, но докато решавате пъзели, отваряте останалото. От диви дяволи до Самара, ще изпитате различни герои през нивата. В момента, когато сте на ниво, щракнете върху различни елементи, за да откриете отговор. Тук-там трябва да използвате различни смеси. В определени нива трябва отново и отново да докосвате едно-единствено нещо. В случай, че се чувствате заседнали, не се стресирайте! Можете да докоснете бутона за улики, разположен в най-високата точка на екрана, за да откриете отговор. Бихте ли могли да издържите нивата и да покажете на TrollFace, че сте по-брилянтен от него?

Trollface Quest: Horror - бихте ли успели да се измъкнете от изображенията? Trollface Quest се завръща и този път става въпрос за трилъри. Тази игра използва основните инструменти за игра на диви лица, но има невероятна тема за отблъскване. Той откроява изображения от известни трилъри като Scream и Anabell.

Сцената на ужаса на прочутата аранжировка на Troll Face Quest! Оценете различни сцени от вашите филми номер едно и измислете как да се обърнете към тях.