Candy Riddles


Candy Riddles е мач-3 игра с вкусни десерти. Съчетайте разнообразие от красиви и ароматни сделки с лакомства, понички и замразени кисели млека, за да получите повече фокуси и да стигнете до по-високо ниво! Съчетайте поне 3 сладкарски изделия, за да ги убиете.

Candy Riddles е като Candy Crush, но със своя изключителен стил на интерактивност. Съчетайте поне три изделия, за да изхвърлите колоната и отворете нови изделия, които ви дават изключителни възможности. Всяко ниво придружава единствен по рода си план, който ви кара да мислите по неочакван начин.

Докато пътувате през нивата като сладкиши, координиращи се с машина, ще откриете нови неща и трудности, които поддържат текущото взаимодействие ново. Това могат да бъдат колекционерски компоненти като нектар или необичайни десерти за координиране с по-дълги вериги сладкиши. Например, на ниво 3, координирането с пет десерта ще ви даде дъгова торта! Това се освобождава от изцяло координираното с цветове, което прави страхотен проливен слайд от лакомства. Във всяко ниво можете да намерите значително повече, така че проверете играта!