Fruit Juice Maker


В момента, в който търсите игри за готвене, евентуално игра, например, този нов производител на плодови сокове няма да е първият, който обмисляте или разглеждате, но ние, авторитетната група на сайта, можем категорично да ви гарантираме, че този плод Juice Maker трябва да бъде друга игра за готвене и сервиране, която трябва да разгледате с мотива, че ще видите, че всъщност можете да си прекарате истински щастливо тук и то само в случай, че го погледнете.

Затова трябва да ви приветстваме да оцените тази игра за капацитет на Fruit Juice Maker, в която наистина имате стойка за сокове, така че не просто настройвате соковете, а също така трябва да обслужвате клиентите и тези сортове са най-обезпокоителният вид игри за готвене и планиране, тъй като не просто готвите това, което ви съветва играта, или просто следвате ясна формула и това е всичко. В тези игри на Fruit Juice Maker трябва да се съсредоточите върху клиентите.

Така че ще бъдете зад бара и ще имате много клиенти, които ще отидат до щанда с натурални продукти и ще трябва да закупят напитка, а вие сте тези, които трябва да настроите конкретната напитка, която са поискали, и това няма да е просто. Ще видите, че имате различни видове чаши, които можете да използвате, различни сокове, които ще бъдат вашата основа, имате различни органични продукти, които можете да използвате като елементи за сокове и т.н.

Така че основната ви цел ще бъде да се съсредоточите върху конкретен клиент, да вземете заявката, да се приготвите и да приготвите сока, да го поднесете на клиента и след това човекът да ви плати и да си тръгне, оставяйки празно място за друг. Така че този производител на плодови сокове е допълнително игра на капацитет, тъй като трябва да сте бързи, така че клиентите да не се изтощават. Най-добър късмет!