Masha and the Bear: Meadows


Когато Маша и нейният спътник Мечка се разхождаха в гората. Те избраха да сглобят друга къща за Мечката с цел той да започне да отглежда медоносни пчели. Вие в играта Маша и мечката: Ливади ще им помогнете в това преживяване. Конкретен регион ще бъде забележим на екрана пред вас. Трябва да изчистите региона. Избирайки своята личност, вие ще се озовете в тази област. В момента, като използвате клавишите за управление, накарайте своя светец да се движи из района и по този начин да си отрежете колети. По същия начин ще трябва да събирате храна и други полезни неща, разпръснати навсякъде. За всяка статия, която получите, ще ви бъдат дадени фокуси; вашият светец всъщност ще иска да получи различни видове допълнителни подобрения.

Маша и мечката и тяхната група наскоро избраха да играят играта на изрязване на хартия. Това противопоставяне ще започне в уеб-базирано поле. Искате да дефинирате граница около вашето основно поле и да направите полето си толкова по-голямо, колкото наистина може да се очаква. Най-голямото поле предполага повече фокуси. Има няколко принципа в играта, ако не се свържете със собствената си линия, вие се объркате. В случай, че различни играчи се свържат с вашата линия, вие не достигате. Опитайте се да унищожите съперниците си, като се свържете с техните линии и намалете количеството на противниците си.

Пригответе се за огромно забавление в Маша и мечката: Ливади. Колко регион бихте могли да завладеете в тази безспорно привлекателна мултиплейър игра?

Маша и нейните спътници са в очарователно съперничество. Сътрудничете с един от тях, докато се опитват да победят колкото се може повече от тази богата поляна. Те ще трябва да гарантират, че никой не им се блъсне по пътя, докато гарантират много земя. Можете ли да останете в тази игра за мултиплейър активност за известно време и дори да се придвижите до най-високата точка на класацията?